Džiugi nuotaika, turiningai praleista diena stovykloje „Aš ir aitvaras“.
Organizuotos veiklos suartino ir paskatino susimąstyti apie bendravimą, patirtis ir ateities vizijas.

Pozityvioji ID klasė gimnazijoje tikisi atrasti savo erdvę, kurioje jaustųsi maloniai, džiugiai, galėtų nuoširdžiai bendrauti.

Paslaptingoji IG klasė siekia kuo geriau pažinti vieni kitus, artimiau bendrauti ir kurti savo klasės istoriją.

Draugiškoji IC klasė nuoširdžiai įsitraukė į stovyklos veiklas. Nors tebegyvena prisiminimais apie baigtas mokyklas, jau svajoja apie gimnazijos naujas erdves, kur galėtų bendrauti, bičiuliautis, atrasti juos jungiančius pomėgius ir veiklas.

Nuotaikingoji IF klasė susirinko skleisdami teigiamą energiją, gerą emociją ir pozityvą. Net neabejojame, tokį emocinį užtaisą išlaikys ir visus ketverius metus gimnazijoje.

Įdomioji IA klasė, mėgstanti jaukias ir gražias erdves, vis dėlto yra pasiryžusi ir įdomiems žygiams, ir kūrybiniams ieškojimams, ir akademinių žinių gausinimui.

Santūrioji IE klasė sužavėjo nuoširdumu ir draugiškumu. Tegul jiems pavyksta surasti daug laimingų vietelių gimnazijoje, kuriose jie galėtų mokytis, džiaugtis ir svajoti.

Nerimastingoji I B klasė, atėję į gimnaziją su viltimi susirasti naujų bičiulių, patirti daug teigiamų emocijų ir susikurti darnų klasės kolektyvą.