Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) kovo 15 – gegužės 1 dienomis abiturientus kviečia į nemokamus parengiamuosius kursus, skirtus pasiruošti artėjantiems brandos egzaminams. Nuotoliniu būdu vyksiančiuose kursuose abiturientai turės galimybę gauti naudingos informacijos iš dėstytojų, rasti atsakymus į iškilusius klausimus, diskutuoti bei pasitikrinti savo sukauptas žinias.

VDU  kviečia abiturientus į  nuotoliniu būdu šešias savaites vyksiančius lietuvių kalbos ir literatūros, matematikos, biologijos, istorijos, geografijos ir lenkų kalbos parengiamuosius kursus. Kursai vyks VDU nuotolinių studijų interaktyvioje platformoje, kurioje kiekvieną savaitę bus gilinamasi į skirtingo dalyko specifiką. Su abiturientais dirbs vieni geriausių savo sričių ekspertai, kurie pateiks gaires į ką svarbu atkreipti dėmesį ruošiantis brandos egzaminams bei siekiant geriausių rezultatų, taip pat pateiks užduočių sprendimo pavyzdžių ir atsakys į abiturientų užduodamus klausimus.

Atsižvelgdami į dabartinę situaciją ir abiturientų išreikštą poreikį, šiais metais VDU dėstytojai parengė paskaitų ciklą, kurio metu suteiks žinių ir patarimų šiais klausimais: kaip įveikti stresą, kaip lavinti atmintį ir susidoroti su dideliais informacijos srautais, kaip priimti sprendimą dėl ateities studijų ir pan.

Parengiamieji kursai abiturientams prasidės nuo kovo 15 d. ir tęsis iki gegužės mėnesio pagal pateiktą konsultacijų tinklelį.

Vietų skaičius ribotas, todėl registracija būtina. Užsiregistravę asmenys apie prisijungimą prie nuotolinių konsultacijų bus informuoti elektroniniu paštu, kurį nurodys registracijos anketoje. Registracija į kiekvienos savaitės parengiamuosius kursus bus vykdoma atskirai.  Šiuo metu abiturientų registracija vyksta į kovo 22-27 dienomis vyksiančius kursus.

Registracijos etapai:

Į antros savaitės parengiamuosius kursus registracija vyks iki kovo 19 d.

Nuo kovo 22 iki 27 d. – registracija į kovo 29 – balandžio 3 d. kursus;

Nuo kovo 29 iki balandžio 9 d. – registracija į balandžio 12-17d. kursus;

Nuo balandžio 12 iki 17 d – registracija į balandžio 19-24 d. kursus;

Nuo balandžio 19 iki 24 d. – registracija į balandžio 26 – gegužės 1 d. kursus.

 

Informacijos dėl parengiamųjų kursų galite teirautis: el. paštu: vdu@vdu.lt bei šiais telefono numeriais – 837 323206 ir +370 65547241