Startavo vasaros poilsio stovyklos „Atrask, pažink, įveik“ II pamaina,  būsimuosius pirmokus pakvietusi susitikti, pažinti gimnaziją, draugus, auklėtoją.
Vasaros poilsio stovykla, dalinai finansuojama Vilniaus miesto savivaldybės.


2022-08-30

Vasaros poilsio stovyklą „Atrask, pažink, įveik“ uždarė draugiškų santykių, santarvės ir žinių sieksianti I E klasė. Kartu su jais keliaus su auklėtoja Gabriele Petrauskiene.


Žinių, draugiškų santykių su mokytojais ir klasės draugais tikisi I C klasė. Kelionėje juos lydės auklėtoja Jūratė Lučiūnienė.


2022-08-29

Nuoširdūs santykiai, naujų draugų suradimas, džiugios laukiančios patirtys yra I F klasės siekiamybė. Kartu su jais žingsniuos auklėtoja Miglė Eglė Glebuvienė.


Susikaupę, pasiryžę įgyti naujų žinių ir atrasti gerų bičiulių bei mokytojų į gimnaziją atvyko I A klasė. Kelionėje juos lydės auklėtoja Jurgita Aleksandravičienė.


2022-08-26

I B klasė tikisi susirasti naujų draugų, gauti daug gerų pažymių ir aktyviai dalyvauti šventėse. Juos šioje kelionėje lydės auklėtoja Vilma Šikšnienė.

2022-08-25
I D klasė pasiruošę naujoms pažintims, atrasti gerų draugų, nuoširdų ryšį ir bendravimą su mokytojais. Juos šioje kelionėje lydės auklėtoja Ana Uždavinytė.


Pirmieji vasaros poilsio stovyklos „Atrask, pažink, įveik“ iššūkius įveikė I G klasė ir auklėtoja Remigija Kalendienė.

Vasaros poilsio stovyklos „Atrask, pažink, įveik“ I pamaina rugpjūčio 2-9 dienomis.

Rugpjūčio 4 -7 dienomis gimnazijos DofE komanda VIVRE Jovilė Rackevičiūtė, Ula Milkamanavičiūtė, Medeina Bacevičiūtė ir Martynas Matijošius įveikė aukso žygį Pirėnuose, GR10 trasoje, Prancūzijoje. Nužingsniuoti 67 kilometrai, įkopta į 1950 km aukštį. Užburiantis kalnų grožis, rūkas užklojantis viršukalnes, trykštantys šaltiniai, avių ir karvių skambantys varpeliai, driežiukai, šliaužiančios pro šalį gyvatės. Nuostabus oras, nereali patirtis ir puikus komandinis darbas. Labai dėkojame rėmėjams Alexander Michael Gibb „Katalista“ MB, UAB „Anglų namai“ Anthony Bishop, Chris Butler, Deividui Urbonavičiui Všį „Trenkturas“ už finansinę paramą. Hiatus.lt už ryškiaspalves striukes, saugančias nuo vėjo ir lietaus. Žygio vadovei Vilmai Šikšnienei už komandos paruošimą ir lydėjimą. Linai Steponavičienei už žygio vertinimą. Dalyvių tėvams už paramą ir palaikymą.

Dalinai finansuojama Vilniaus miesto savivaldybės.

Kviečiame į žygio tikslų pristatymą rugpjūčio 26 dieną 15.30 val., kuris vyks aktų salėje. Savo žygių tikslus pristatys abi aukso komandos.

Daugiau apie žygį skaitykite Švietimo naujienose.